Tapetointi

Tapetointityöt siistillä lopputuloksella

Tilaa tapetointi yritykseltämme, kun haluat siistin ja tasaisen lopputuloksen, joka on toteutettu juuri sinun makusi mukaan. Teemme tapetoinnit kaikkiin tiloihin uudisrakennuksista saneerauskohteisiin, joissa tarvitaan onnistuneita sisustusratkaisuja. 

Tapetointi - tyyliä ja tunnelmaa

Tapetointi on nopea tapa muuttaa tilojen ilmettä ja luoda tunnelmaa. Tämän päivän tapettivalikoimista löytyy tapetteja moneen tarpeeseen: geometrisia, pieni- ja suurikuvioisia, metallihohtoisia ja paljon muita vaihtoehtoja. Valitse olohuoneeseen, keittiöön tai vaikkapa lastenhuoneeseen omanlaisensa tapetti, joka täydentää huoneen tyyliä. Myös julkiset tilat saavat onnistuneen lopputuloksen tapetointitaitojemme tuloksena. 


Muista kysyä myös nestemäistä kangastapettia joka on uusi konsepti Suomen tapetti-markkinoilla. Se on vesipohjainen, saumaton kuitutapetti, joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen!


Teemme tapetoinnit aina huolellisesti alusta loppuun tarvittavista pohjatöistä alkaen. Oikeat työvälineet ja tekniikka takaavat sileät pinnat. 

Ota yhteyttä soitto