Kylpyhuoneremontti

Uusi, kaunis kylpyhuone toiveidesi mukaan

Tilaa kylpyhuoneremontti meiltä, kun pintamateriaalit ja kalusteet ovat kärsineet tai jos epäilet vesivahinkoa. Remontin voit teettää myös muuten vain, kun haluat toimivamman kylpyhuoneen kauniilla pinnoilla, käytännöllisillä kalusteilla ja sopivalla valaistuksella.


Maalaus- ja Muutostyöt JL Oy tekee kylpyhuoneestasi paikan, joka palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidamme remontin alusta loppuun tarvittavia LVI- ja sähkötöitä myöden. 

Kylpyhuoneremontti - toimivia ja näyttäviä tilaratkaisuja

Kylpyhuoneen remontti alkaa huolellisella kuntokartoituksella. Puramme vanhat laatat ja kalusteet ja teemme pitävät vedeneristystyöt. Asennamme paikoilleen uudet laatat, kylpyhuonekalusteet, altaat, hanat, suihkut ja muut tarvikkeet. Halutessasi autamme makuusi sopivien materiaalien valinnassa. 


Yhdistelemällä eri kokoisia ja värisiä laattoja saadaan aikaan persoonallisia lopputuloksia, tyylillä kuin tyylillä. Kauniit kalusteet ja muut oheistarvikkeet täydentävät kylpyhuoneestasi paikan, jossa silmä lepää ja jossa toimit helposti kiireenkin keskellä. 


Meidän kauttamme  mikrosementtipinnoitus , värillinen sementtipohjainen mikrotasoite joka on saavuttanut lyhyessä ajassa suurta kiinnostusta niin sisustussuunnittelijoiden, kuin rakentajien ja remontoijienkin keskuudessa. Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja. Betonin työstäminen on aina haastavaa ja aikaavievää työtä. Micromorteron värikartasta löytyvillä harmaan eri sävyillä päästään helposti ja edullisesti aidon betonipinnan tunnelmaan.


Teemme mikrosementtipinnoituksia Dekofloor ja Pavicem  tuotteilla.