Saunaremontti

Uusi sauna ammattilaistemme käsistä

Kokeneet työntekijämme toteuttavat sinulle unelmiesi saunaremontin, oli kyseessä sitten suurempi perhesauna tai muutaman istuttava pienempi sauna. Teemme remontin tiloihisi sopivana, onnistuneena kokonaisuutena. Saat paikan, jossa rentoudut pehmeiden löylyjen keskellä, mukavilla lauteilla, pitkien päivien päätteeksi. 

Saunaremontti - laatua ja viihtyisyyttä

Saunaremontissamme yhdistyvät laadukas toteutus ja makusi mukainen ulkonäkö. Valittavanasi on runsaasti eri vaihtoehtoja, joilla rakennamme mieleisesi saunan.


Lauteet ja panelit eri väreissä, muodoissa, leveyksissä ja ladontatavoissa antavat monia mahdollisuuksia mitä yksilöllisimpien lopputuloksien luomiseen. Valitse monipuolisista laattavalikoimista omasi täydentämään makusi mukainen kokonaisuus. Lasiovet ja -seinät luovat avaruutta pieneenkin tilaan. Kun vielä valaistus ja uusi kiuas hoidetaan paikoilleen, ei saunastasi puutu tyyliä tai tunnelmaa. 


Saunaremontti toteutetaan aina haluamallasi kokonaisuudella. Kaikki vanha voidaan vaihtaa uuteen pintoja myöden tai ainoastaan esimerkiksi lauteet voidaan uusia. 

Ota yhteyttä soitto