Keittiöremontti

Keittiöremontilla sinun näköisesi keittiö

Kaipaatko keittiöösi uusia kalusteita, lisää toiminnallisuutta, käytännöllisyyttä ja näyttävää ulkonäköä? Soita meille - teemme keittiöremontit vuosien kokemuksella lopputuloksella, joka palvelee sinun tottumuksiasi. Remontilla varmistamme, että keittiö on rakennettu sen varaan, miten paljon keittiössäsi viihdyt - olit sitten aktiivinen ruoanlaittaja tai vähemmän keittiössä aikaa viettävä. 

Keittiöremontti - uusi keittiö ammattilaistemme avulla

Keittiön remontti kannattaa suunitella huolellisesti. Varustelu, työtasot ja kalusteet on hyvä sijoitella ergonomisesti, myös pintojen tulisi olla hyvin käyttöä ja kulutusta kestäviä. Me autamme sinua valitsemaan keittiöösi sopivat materiaalit.  


Remontissa hoidamme vanhojen kalusteiden ja pintojen purkutyöt. Voimme laatoittaa, tapetoida tai maalata seinät ja katon, vaihtaa halutessasi myös lattian uuteen. Kalusteet asennetaan tukevasti paikoilleen, kodinkoneet kytketään ja valaistus- sekä muut sähkötyöt hoidetaan yhteistyökumppaneidemme toimesta.


Saat laadukkaan kokonaisuuden, joka on toteutettu sinun toiveidesi ja meidän osaamisemme yhteistyöllä. 


Uutuutena mikrosementti vaikkapa keittiön välitilaan tai työtasoon. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä ja se voidaan tarvittaessa levittää vaikkapa vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti keittiöremontteja. Pintaan lakataan polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Ota yhteyttä soitto